Langen Akker 33
6325 CK Berg en Terblijt
Tel: +31(0)43 - 36 433 30 | MOB: +31(0)6 10 31 35 24

Ten midden van de natuur, historie en zee van activiteiten staat ons Hotel

Het zuiden van Limburg wordt is niet voor niets een van de toeristische hotspots van Nederland. Boek snel een verblijf en wordt verliefd op dit mooie stukje Limburg.

Natuur

Ons hotel ligt in het midden van het prachtige Limburgse heuvelland. Het glooiende landschap met de uitgestrekte weides en bossen is zeer toegankelijk om te bewandelen of te fietsen. U kunt gebruik maken van de één van de tientallen wandelroutes om ons hotel of maakt gebruik van onze gratis Haal & Breng service zodat u ook de wat meer afgelegen routes kunt bezoeken.

Mergelgrotten

De mergelgrotten bieden uitgebreide gangenstelsels in de heuvels van Limburg. In deze stelsels kunt u bijvoorbeeld een kerk bezoeken, rotstekeningen bekijken of een survival parcours afleggen met een van onze eigen gidsen.

Vanuit ons hotel zijn Geulhemmergroeve, Fluweelgrot en Gemeentegrotten erg makkelijk te bereiken.

Wilt u er op uit met de auto, dan kunt u de bekende Mergelland route nemen. Deze neemt u mee naar Klein Zwitserland met de plaatsen Epen, Slenaken en vele andere pittoreske dorpjes met elk hun eigen indentiteit.

Steden

Onze centrale locatie maakt elke stad die het bezoeken waard is bereikbaar. Wilt u lekker shoppen in Maastricht (10 minuten rijden), een terrasje pikken in Valkenburg (5 minuten rijden) of de historie van Maastricht & Aachen (20 minuten rijden) proeven.

Bezienswaardigheden

Naast de mooie steden zijn er ook nog enkele bezoekjes die u zeker moet overwegen tijdens uw verblijf in ons hotel.

  • Gaia Zoo, een uitgebreide dierentuin met veel exotische dieren. Uitgeroepen tot dierentuin van Nederland in 2011.
  • Drielandenpunt, bezoek het drielanden punt en kijk uit over Nederland, Duitsland en België vanaf de 50meter hogen Boudewijntoren.
  • Wereldtuinen Mondo Verde, een thema park van 25 hectare groot met mooie internationale tuinen. Het park is ook geschikt voor kinderen, het Dinobos is ingericht als attractie park.
  • Amerikaanse kerkhof, Op deze enige Amerikaanse begraafplaats in Nederland zijn ruim 8.000 militairen begraven. Het merendeel is gesneuveld tijdens de bevrijding van het zuid-oosten van Nederland in W.O. II en de opmars door Duitsland. Tot ver in de omtrek is de begraafplaats zichtbaar door een dertig meter hoge toren.

GRATIS FIETS en WANDEL ROUTES

Er zijn meer routes beschikbaar bij de receptie.
BOEK NU uw kamer