Langen Akker 33
6325 CK Berg en Terblijt
Tel: +31(0)43 - 36 433 30 | MOB: +31(0)6 10 31 35 24

KAMERS

Hotel de Lange Akker telt 14 kamers die allen beschikken over een moderne flat-screen televisie, eigen sanitaire voorzieningen en gratis WiFi.

Gratis WIFI
Ontbijt Service
Gratis parkeren
Kleine kamer
Max. 2 personen

De kleine kamers zijn 2 persoonskamers en beschikken over een eigen badkamer met douche en wc. Deze kamers zijn voorzien van 2 eenpersoons bedden en een flat-screen televisie. Deze kamers beschikken over koffie en thee faciliteiten

Boek kamer

Lang verblijf?

Wilt u gedurende een lange periode gebruik maken van een van onze kamers bieden wij u hier speciale tarieven voor aan. Bijvoorbeeld als u voor uw werk langere tijd gedetacheerd bent en hierdoor anders dagelijks lange reistijden mee zijn gemoeid.

grote kamer
Max. 2 personen

De grote kamers zijn ruimer opgezet dan de kleine kamers en bieden ook een eigen badkamer met douche en wc. De kamer is extra voorzien van een DVD-speler bij de flat-screen televisie. De kamers beschikken ook over koffie en thee faciliteiten.

Boek kamer
Meer-persoonskamer
Max. 6 personen

De meer-persoonskamer is een kamer geschikt voor families of vrienden die samen een kamer willen delen. Deze kamers beschikken over een eigen badkamer met douche en wc. De kamer bestaat uit 1-persoonsbedden met eventueel een stapelbed. Op iedere kamer is gratis Wi-Fi aanwezig.

Boek kamer
BOEK NU uw kamer