Langen Akker 33
6325 CK Berg en Terblijt
Tel: +31(0)43 - 36 433 30 | MOB: +31(0)6 10 31 35 24

ACTIVITEITEN

De mooie Limburgse omgeving bied u een zee van mogelijkheden om uw dag actief of ontspannen om te brengen.

Fietsen of wandelen

De mooie omgeving rondom ons hotel is uitermate geschikt om te wandelen, fietsen of mountainbiken. U krijgt gratis wandel en fietsroutes van ons zodat u meteen er op uit kunt als u bent ingecheckt. Geen tijd te verliezen om al het moois te ontdekken en te bekijken. Bij ons hotel kunt u gebruik maken van onze gratis fietsenstalling.

Haal of breng service

NIEUW!

Als wandelaar lekker er op uit zonder gebruik te maken van het openbaar vervoer of uw eigen auto zodat u onderweg ook kunt genieten van een heerlijk hapje en een drankje? Als gast van ons hotel kunt u eenmalig gratis gebruik maken van onze haal en breng service. Maximale afstand van ons hotel bedraagdt 10km.

SCOOTER HUREN

Heeft u geen zin om te lopen of te fietsen, dan kunt u via onze receptie een scooter huren. Ga gezellig toeren door het landschap en geniet in de kleine dorpjes van de terrasjes en het mooie weer. U krijgt van ons een mooie routekaart zodat u zeker weet dat u de belangrijkste bezienswaardigheden niet mist! Desgewenst kunnen we ook uw lunch/picknickmand verzorgen.

SURVIVAL

Lekker actief in de buitenlucht aan de slag? Wij bieden samen met Survival Limburg vele activiteiten in en om het hotel waaronder een Grotsurvival, Grottentocht, Touwbanen, abseilen, vlotvaren, tokkelbaan en nog veel meer! Kijk snel op de website van survival limburg voor een compleet overzicht. U kunt ook een compleet (meerdaags) arrangement boeken voor bijvoorbeeld uw vriendengroep of uw werk.

SURVIVAL ARRANGEMENTEN
BOEK NU uw kamer